Em falten 6 subscriptors a YouTube... M'ajudes?

Em falten 6 subscriptors a YouTube... M'ajudes?

Fa un any, el juny de 2019, vaig estrenar canal al YouTube. Per aconseguir tenir la meva URL, www.youtube.com/meritomasa, el senyor YouTube em va dir que necesitava 100 suscriptors... i només en tenia els primers 6. Me'n falten 94 més. T'ho vaig explciar en aquest post... Just un any després, em passa el mateix, que encara no tinc la meva URL personalitzada, però els números són a l'inrevés. Tinc 94 subscriptors. Me'n falten 6... M'ajudes?

Només has d'entrar en el meu canal i fer clic al botó vermell de "Suscribirse".

Subscriure's és gratis i només t'implica que rebràs una notificació quan entris a YouTube si he publicat algun vídeo nou.

Pel camí, en l'últim any, els meus vídeos han tingut més de 2.500 visualitzaciones i gairebé 100 m'agrades en cada un d'ells. Sembla poca cosa. Segur que ho és, però per a mi, una petita joieria artesanal amb botiga online, és un punt. Estic contenta, i t'ho dec a tu que llegeixes aquestes línies. Si ja estàs subscrita o has dedicat una estoneta a veure els meus vídeos... Mil gràcies!

I tu? Encara no estàs subscrita al meu Youtube. Busco a 6 persones més com tu... ¿em fas un m'agrada, reina? :)

M'agradaria tenir la meva URL per el meu canal... i de moment Youtube m'ha fet aquesta: https://www.youtube.com/channel/UClOU5WKhITCvIeCeXr1001g. M'ajudes a aconseguir els 100 subscriptors que em demana YouTube per aconseguir tenir www.youtube.com/meritomasa.com?

1 Comentaris

Afegeix un comentari

* Nom:
* Email: (No es publica)
   Web: (URL amb http://)
* Comentari: