MeriTomasa, acreditada amb el Distintiu de producte D’Artesania (D’A) de la Generalitat de Catalunya

MeriTomasa, acreditada amb el Distintiu de producte D’Artesania (D’A) de la Generalitat de Catalunya

Ara sí! La Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), m'ha atorgat el distintiu de Producte D'Artesania. El D'A acredita que les meves joies són de producció pròpia i estan elaborades de manera artesanal mitjançant els processos propis del meu ofici i produïdes a Catalunya. En el meu cas, al meu taller de Manresa, quilòmetre zero.

És un distintiu que permet a les persones compradores tenir la garantia que estan adquirint autèntica artesania catalana. Va a conjunt amb el carnet d’artesana professional, expedit també per la Generalitat de Catalunya, que reconeix el domini tècnic, de qualitat i disseny d’un o més oficis, en el meu cas de joiera i orfebre, amb el número 15.521.

Com totes les acreditacions oficials, són un sistema de garantia de la qualitat que afavoreix tant els compradors com els artesans. Per un costat, les meves clientes tenen la garantia que els meus tresors els fabrico jo mateixa, com a joiera i orfebre artesana. Per un altre costat, les joieres i orfebres com jo mateixa podem presumir del reconeixement del nostre ofici.

També serveix per regular el mercat. Per exemple, per diferenciar les marques que comercialitzen productes fabricats en sèrie en països llunyans de les marques, com ara MeriTomasa, que dissenyem i fabriquem tresors exclusius fets artesanalment a Catalunya.

2 Comentaris

  • Avatar
   Aina
   jul 10, 2018

   Felicitats Meri ho estàs petant!!!

  • Avatar
   Lurdes
   jul 13, 2018

   Muy merecido Meri. Enhorabuena ❤️ ❤️ ❤️

Afegeix un comentari

* Nom:
* Email: (No es publica)
   Web: (URL amb http://)
* Comentari: