Em falten 94 subscriptors a YouTube... M'ajudes?

Em falten 94 subscriptors a YouTube... M'ajudes?

La Fàbrica de Tresors de MeriTomasa estrena canal a YouTube. Per aconseguir tenir la meva URL, www.youtube.com/meritomasa, el senyor YouTube em diu que necessito 100 subscriptors... i només tinc els primers 6. En necessito 94 més... M'ajudes?

Només has d'entrar en el meu canal i fer clic al botó vermell de "Suscribirse".

Subscriure's és gratis i només t'implica que rebràs una notificació quan entris a YouTube si he publicat algun vídeo nou.

Si fas un cop d'ull al meu canal veuràs que ja tinc publicats els primers dos vídeos: «Anell Atlante: elaboració artesanal a la Fàbrica de Tresors de MeriTomasa», dirigit, rodat i editat per Núria Oliveras el 2019, i «Com neixen les joies en MeriTomasa », dirigit, filmat i editat per XeviDomene el 2013.

Prometo no ser cap spammer: m'ha costat decidir-me a tenir el meu canal perquè fer vídeos no és poca cosa i costa trobar el temps i els bons amics. M'encantaria prometre-us un vídeo nou cada setmana però dubto molt que pugui fer-los, i per contra si que puc prometre't que si et subscrius només rebràs notificacions per part meva molt de tant en tant, tan aviat com pugui afegir alguna peça més a l'altura de les que han filmat Núria i Xevi aquests darrers anys.

M'agradaria tenir la meva URL per el meu canal... i de moment Youtube m'ha fet aquesta: https://www.youtube.com/channel/UClOU5WKhITCvIeCeXr1001g. M'ajudes a aconseguir els 100 subscriptors que em demana YouTube per aconseguir tenir www.youtube.com/meritomasa?

2 Comentaris

  • Avatar
   Jonatan Cuenca
   oct 16, 2019

   Conmigo , ya te quedan menos!

   • Avatar
    MeriTomasa
    oct 16, 2019

    ¡Gracias Jonatan! Y muchos besos para las y los que, por el camino, me habéis hecho pasar de 6 a... ¡¡¡64!!!Sólo me faltan 36: ¿quién se anima? X:-)

Afegeix un comentari

* Nom:
* Email: (No es publica)
   Web: (URL amb http://)
* Comentari: