I made your Jewellery #slowjewellery

I made your Jewellery #slowjewellery

MeriTomasa se suma a la campanya #imadeyourclothes creada pel moviment Fashion Revolution. L'objectiu: convidar-nos a tenir més consciència sobre la procedència del que consumim, i a fer un pas endavant per posar en marxa un canvi radical.

Fashion Revolution és la revolució de la moda. Som dissenyadors, productors, fabricants, treballadors i consumidors. Som acadèmics, escriptors, líders empresarials, marques, petits comerciants, sindicats i responsables polítics. Som la indústria i el públic. Som ciutadans del món. Som un moviment i una comunitat. Som tu.

Ens encanta la moda. Però no volem explotar a les persones o destruir el planeta. Exigim un canvi radical i revolucionari.

Aquí trobaràs el manifiest complet...

A La Fàbrica de Tresors de MeriTomasa sóc dissenyadora i fabricant de joies. Però tenir una petita joieria online (i aviat espero que també amb botiga física :) és moltíssim més que dissenyar i forjar les meves pròpies joies. Faig les fotos dels meus tresors i les pujo al meu web, escric els continguts del web i els publico a les xarxes, sóc marketer a Google i firaire en mercats d'artesania, sóc el centre d'atenció a les meves clientes online i cara a cara , porto la fiscalitat del meu negoci, m'ocupo de tota la cadena de producció des de la compra de la matèria primera fins al packaging, gestiono els proveïdors i el manteniment del meu taller ... i segur que m'oblido de moltes coses. Em sumo a Fashion Revolution per posar en valor tota la feina de tantes petites artesanes com ara jo.

Competeixo amb joieria i bijuteria seriada feta a molts quilòmetres d'aquí i en condicions que no sempre són les que haurien de ser. Aquest no és el meu model. El meu model de negoci és #fash_rev. A La Fàbrica de Tresors de MeriTomasa només treballo amb metalls nobles (plata de llei i or de 18 quirats...) i elaboraro cada peça de manera artesanal i personalitzada: mides, gruixos, disseny i acabats. Tots els meus proveïdors són també quilòmetre zero, com jo. Ofereixo tresors únics i de qualitat, i amb dissenys a mida.

I tot això ho faig amb tot el meu amor, perquè la joieria és el meu ofici.

Aprofito #fashionrevolutionweek amb el projecte #whomademyclothes per posar en valor la feina de la slow jewellery: comprar menys, comprar més qualitat i valor afegit, comprar a preus més ètics. Per un treball digne, des de la concepció fins a la creació, per crear productes que ens facin viure millor i créixer a tots. Per una joieria que construeixi un món millor.

Afegeix un comentari

* Nom:
* Email: (No es publica)
   Web: (URL amb http://)
* Comentari: