Hola! Ja pots comprar per email a MeriTomasa des del tu país, United States: consulta enviaments internacionals.

Nova botiga de MeriTomasa: joieria online i joies personalitzades

Nova botiga de MeriTomasa: joieria online i joies personalitzades

Estreno botiga online!

Benvingudes i benvinguts a la meva nova web: la botiga online de MeriTomasa. Hi trobaràs joieria per comprar online (que també pots combinar en les meves col·leccions) i el llarguíssim catàleg de joies personalitzades creades en la meva Fàbrica de Tresors des de 2005, i que espero que et serveixin d'inspiració per a encarregar-me les teves : -)

El meu model de negoci és crear joies a mida per a tots els gustos i butxaques, de manera que tant en la col·leccions de joies a la venda online com en les joies personalitzades t'ofereixo personalització i preus ajustats. El meu secret: tinc taller propi de joieria artesanal i m'encanta la meva feina.

En la meva nova botiga online pots trobar també les meves col·leccions d'art: joies de luxe amb un preu bastant superior a la resta del catàleg només per a les fans més adinerades.

Aquest nou web és per tant alguna cosa més que un web: després de molts anys de formació i treballant en el sector, faig el salt i creo el meu propi negoci. Ara en diuen "emprendre". I dóna cert respecte endinsar-se a aquesta aventura. Però estic convençuda que serà un gran èxit. Per ganes de treballar segur que no queda.

La nova web és la meva botiga online. No descarto obrir botiga física en el futur, o comercialitzar les meves joies a través d'altres botigues, però de moment treballo 100% a través d'Internet. Això també em permet disminir costos i per tant oferir preus molt competitius.

Mil gràcies a...

De petita em van ensenyar que en aquesta vida s'ha de ser agraïda, de manera que vagi per davant que aquesta aventura no la començo sola i no seria possible sense l'ajuda de moltes i molts, entre els quals vull donar les gràcies especialment...

 • A tot l'equip del CEDEM, el centre de desenvolupament empresarial de l'Ajuntament de Manresa, per ajudar-me a posar en negre sobre blanc el meu pla de negoci i guiar-me pas a pas en la difícil aventura de crear una microempresa.
 • A la UAB por coordinar el MOOC "Cómo crear tu empresa... y no morir en el intento". Als professors i els meus companys del taller d'empresa, que m'han ensenyat que emprendre és tirar-se a la piscina, però que millor si abans aprens a nedar una mica : -).
 • A Víctor Vizcaino, per fer-me matinar de valent i l'exigència en el seu taller d'alta joieria, i als meus mestres cordovesos Rafael de Dios i Rodolfo de Dios, i a totes i tots els que han contribuït a la meva formació com joiera i orfebre artesanal a les escoles Massana, Cenjosur i Dionisio Ortiz i en el dia a dia treballant amb Víctor, en TOUS o amb Mar Cucurella. I també als que m'ho han posat difícil: els hi dec la capacitat de superar-me.
 • A Sílvia Barrios, que ha dissenyat el nou logo de MeriTomasa que estreno en aquest post, el web, el punxó, les targetes i el packaging. Amb Sílvia també comercialitzem la col·lecció Muajaja de bestioles, aliens i pollastres que busquen qui els adopti.
 • A Isidre Tomasa, el meu digital marketing manager, amb ell hem muntat aquest nou web en Prestashop a quatre mans i no han faltat nits interminables discutint l'arquitectura d'informació, retocant fotos, pujant continguts, escrivint línies de codi o barallant-nos amb el SEO, el WPO, el PHP, la maleïda cache i totes aquestes paraules estranyes del màrqueting online. Un luxe de germà!
 • I molt especialment a la meva business angel particular: Ángela Priego, ma mare. Mama: contigo empezó todo. Sense ella, el constant suport de la meva germana Eva&Co, de tota la família i de tants amics que han cregut en mi jo no podria donar aquest petit pas per a la humanitat i aquest gran pas per a mi :)
 • I al meu pare, que viu en el nostre cor i forma part del que sóc. Avui em somriu.
 • I a tu, que llegeixes aquestes línies, que potser ja ets client de MeriTomasa, o que t'ho estàs pensant... :)

Promoció d'obertura: doble d'amor de regal

A la fàbrica de tresors de MeriTomasa elaboro tresors per a tots els gustos i butxaques. Tots els preus vénen ajustats al màxim, de manera que en la meva primera promoció t'ofereixo una cosa molt més valuosa: Aquest mes les 10 primeres comandes van amb el doble d'amor de regal! Demana ja el teu pressupost.

6 Comentaris

  • Avatar
   Irene Flamini
   oct 21, 2016

   Hace muchos años conocí a Meri Tomasa, cuando supe a que se dedicaba y cual era su oficio, no dudé ni un segundo en pedirle que ella fuese la encargada de adaptar al dedo de mi abuela la alianza de mi abuelo cuando él falleció, era una pieza muy delicada por su significado y por el tiempo que tenía, más de 50 años de matrimonio!!. Con lo que sobró de la alianza le dije que diseñará lo que quisiera para mí, que confiaba en ella totalmente. Como ya sabía no me equivoqué. A mi abuela le hizo la mujer más feliz del mundo y para mí llevar una parte de mis abuelos no tiene explicación. Gracias Meri, te deseo lo mejor en este proyecto y sin ti todos estos sueños no serían posibles.

   • Avatar
    MeriTomasa
    oct 24, 2016

    Que bonito Irene. Tu anillo no es un tesoro por llevar oro... Lo es por los intangibles que en él guardas. Son los ingredientes imprescindibles que los ojos no ven y las manos no palpan. Fue un trabajo desde la emoción y el respeto. Así que gracias a ti por confiarme tan delicados elementos***

  • Avatar
   Chari
   oct 21, 2016

   Mucha suerte guapetona. No es que te la merezcas. Es que te la has ganado a pulso, tía :)

   • Avatar
    MeriTomasa
    oct 24, 2016

    Chari! Me has sacado una buena sonrisa!!! Sentir que se reconoce el trabajo ayuda... Gracias por las fuerzas que me das para seguirme ganando esa suerte ;) ***

  • Avatar
   Eugènia Roig
   oct 22, 2016

   Molt fan. Et vaig comprar unes arracades al Somiatruites de Manresa i la meva filla sempre me les vol prendre. Li he promés que pel seu aniversari te n'encomano unes altres per ella!

   • Avatar
    MeriTomasa
    oct 24, 2016

    Eugènia, la veritat que fa il·lusió que un dels meus tresorets creï tal controversia ;) Quan vulguis aquí t'espero!! Plena de curiositat per saber de quines arracades es tracta i d'agraïment pel teu interès en la meva feina***

Afegeix un comentari

* Nom:
* Email: (No es publica)
   Web: (URL amb http://)
* Comentari: