5+1 aniversari de MeriTomasa

5+1 aniversari de MeriTomasa

L'altre dia va venir la Núria, que m'ajuda amb l'Instagram, i em va fer la foto oficial pel sisè aniversari de La Fàbrica de Tresors de MeriTomasa. I ens va sortir així com la veus més amunt. En lloc de 6 anys, van sortir 5+1.

5+1 que vol dir que cal queixar-se més, però queixar-se amb alegria.

Queixar-se fent el gest del 5+1. Però queixar-se amb un somriure d'orella a orella.

Queixar-se perquè ser autònoma en aquest país és una carrera de fons. Et dónes d'alta i et crivellen a papers i impostos, però ajudar t'ajuden poc. Els autònoms hauríem de fer més manifestacions... si tinguéssim temps!

Queixar-se que ser emprenedora està de moda, i més així vestida amb la meva dessuadora a l'estil Mark Zuckerberg i els 40 gurus de l'Internet, i no una dessuadora qualsevol, sinó la meva dessuadora de "súper dulenta" (dels meus favorits CopdeColl.com)... però estar de moda no dóna de menjar i per ser emprenedora cal treballar de dilluns a dissabte, i algun diumenge, i sort si hi ha feina que els temps són dolents i prometen posar-nos-ho difícil en aquest winter is coming que està arribant.

Doncs això. Queixar-se. Però amb un somriure. Diuen que a partir del 5è any les empreses noves comencen a ser negocis rendibles. El que no em van dir va ser que això no ve regalat, sinó amb molta feina. Però tampoc em van explicar que pel camí coneixeria, i això va de debò, a un munt de gent meravellosa que són els meus clients, i els meus proveïdors, i tota la meva gent que tant m'ha ajudat, i viuria aquestes mil aventures que té el camí de crear La Fàbrica de Tresors de MeriTomasa, una joieria artesanal amb taller propi que aposta per la joieria slow i ètica.

Gràcies per acompanyar-me en aquest camí.

I queixa't més tu també.

Però amb un somriure.

...I posa una espurna d'alegria a aquest somriure amb un tresor MeriTomasa, que aquest mes estem de 10% de descompte amb el GreenFriday :)

Feliç 5+1!

Afegeix un comentari

* Nom:
* Email: (No es publica)
   Web: (URL amb http://)
* Comentari: