De vacances: del 26 al 30 de setembre

De vacances: del 26 al 30 de setembre

De dilluns 26 a divendres 30 de setembre, ambdós inclosos. On vacation! Tanco per uns dies el taller a La Fàbrica de Tresors de MeriTomasa perquè me'n vaig de vacances :)

Encara m'estic decidint si m'escapo a un bosc intricat com el de la foto o em perdo en una platja assolellada, però baixo persiana una setmana.

Com sempre: la meva botiga online no tanca. A través del meu web pots seguir comprant totes les meves col·leccions, com els Anells Atlant, els Tetragràmmaton, les Xacanes, els Esculapis, les meves Il·lusions o els meus Cors... I atendré totes les comandes per rigorós ordre d'arribada a partir del 5 de setembre.

La de la foto podria ser jo, però no: cortesia de Zach Betten a Unsplash

Afegeix un comentari

* Nom:
* Email: (No es publica)
   Web: (URL amb http://)
* Comentari: