Tancat: del 30 de maig al 6 de juny

Tancat: del 30 de maig al 6 de juny

Del dilluns 30 de maig al dilluns 6 de juny, tots dos inclosos. Closed but still awesome, que significa que segueixo sent igual o més d'esborronadora, però que tanco uns dies el meu taller a La Fàbrica de Tresors de MeriTomasa.

L'última vegada vaig tancar per fer l'inventari i el manteniment i entre cosa i l'altra al final no vaig fer cap dia de descans, i ja toca, de manera que aquesta vegada serà setmana completa de vacances merescudes.

Com sempre: la meva botiga online no tanca. A través del meu web pots seguir comprant totes les meves col·leccions, com els Anells Atlant, els Tetragràmmaton, les Xacanes, els Esculapis, les meves Il·lusions o els meus Cors... I atendré totes les comandes per rigorós ordre d'arribada a partir del 7 de juny.

Per cert, la foto de dalt és cortesia de Tim Mossholder a Unsplash

Afegeix un comentari

* Nom:
* Email: (No es publica)
   Web: (URL amb http://)
* Comentari: