Ja sóc aquí!

Ja sóc aquí!

Ja sóc aquí, bentornada! I amb les piles recarregades, com a aquella escena ultraxula de la primera Independe Day :)

També els passa el mateix als robots, les fades i els gats que m'ajuden a La Fàbrica de Tresors de MeriTomasa. Piles recarregades al màxim. Jo he estat pel nord de la Península: País Basc, Cantàbria, Astúries, Galícia, Portugal... brutal! Els meus robots i les fades i els gats han triat també llocs paradisíacs. I ja hi som tots aquí, de tornada a La Fàbrica de Tresors i amb totes les xemeneies que treuen fum màgic d'aquest que no contamina a el 100%.

Com sempre: mil gràcies a les/els que heu aprofitat aquest agost per fer-vos un bon regal a la meva botiga online,como ara els Anells Atlant, les Xacanes, els Esculapis, les meves Il·lusions o els meus Cors... Totes les compres durant l'agost han estat la meva prioritat al setembre i ja estan en camí per rigorós ordre d'arribada. També he contestat ja tots els emails pendents.

Així que ja estem en marxa, que els robots, les fades, els gats i jo mateixa estem de tornada, amb les piles recarregades, i amb ganes de donar molta guerra.

¡Happy come back!

Afegeix un comentari

* Nom:
* Email: (No es publica)
   Web: (URL amb http://)
* Comentari: