De vacances!

De vacances!

Ja fa dies que els meus compis felins es deixen caure pel terra del taller i em diuen "ja prou..."

També els hi passa als robots i les fades que m'ajuden a La Fàbrica de Tresors de MeriTomasa...

Així que prou. La Fàbrica de Tresors tanca per vacances fins l'1 de setembre.

Desconnecto people! Els primers dies no del tot per vacances, però sí per poder concentrar-me al 100% en coses que fa temps que em reclamen, d'aquestes que mai no tens temps de seure i fer. Toca analitzar, prendre decisions i redreçar algunes coses. També millorar algunes cosetes de la posada a punt dels tresors. Donar-li un bon manteniment al taller. I algunes coses més a les que no sé si arribaré perquè fa olor, molta olor, i molt bona olor a vacances!

Com sempre: la meva botiga online no tanca. A través del meu web pots seguir comprant totes les meves col·leccions, com els Anells Atlant, les Xacanes, els Esculapis, les meves Il·lusions o els meus Cors... A partir de l'1 de setembre preparo i t'envio per rigorós ordre d'arribada tots els tresors que m'hagueu encarregat pel camí.

Prou. Els robots, les fades, els gats i jo marxem de reset i holidays.

¡Súper happy summer i ens veiem soon!

Afegeix un comentari

* Nom:
* Email: (No es publica)
   Web: (URL amb http://)
* Comentari: