Sorteig d'un anell Atlant MeriTomasa al meu nou compte d'Instagram

Sorteig d'un anell Atlant MeriTomasa al meu nou compte d'Instagram

¡Amiguis! Per primera vegada a la vida de @MeriTomasa poso en marxa un sorteig! Estic estrenant un nou perfil d'Instagram @anilloatlante_mt i necessito donar-li una bona empenta.

A @anilloatlante_mt em centraré a explicar-vos cosetes i publicar fotos de l 'Anell Atlant, un dels tresors amb més power de la meva Fàbrica de Tresors. Vull explicar-vos com els treballo, com són, i alguns secrets més en detall, i posar fotos de tot aquest punch que tenen. Light and love!

Faig el sorteig d'un Anell Atlant de plata de llei made for me (el mateix Anell Atlant en plata de llei que pots comprar a la meva web per 95€). Per participar-hi (i ajudar-me a donar-li una empenta al meu perfil) només has de:

I tatatachín tatatachàn.... El sorteig arrenca ja i dura fins el proper dilluns 24 de maig a les 15h. Dimarts 25 faig el sorteig i dic el guanyador o guanyadora.

Sort ets tu!

Afegeix un comentari

* Nom:
* Email: (No es publica)
   Web: (URL amb http://)
* Comentari: