El meu tresor ets tu

El meu tresor ets tu

Sona a anunci de Cocacola però és de veritat de la bona. El meu tresor ets tu. Sempre dic que les joies que surten de La Fàbrica de Tresors de MeriTomasa són els meus tresors. Però en tinc un altre més gran. Tu. Les clientes i els clients que aposteu per aquest petit taller de joieria artesanal i us convertiu en la millor targeta de presentació cada vegada que m'escriviu una ressenya. En el meu web o al Google.

Al meu web pots escriure una ressenya en totes les fitxes dels meus productes. Per exemple, els meus Anells Atlant en plata tenen ara mateix publicades 31 opinions, els meus Anells Atlant en 3 metalls tenen ara mateix 24 opinions i els meus Collarets amb nom personalitzat 13 opinions. La majoria de les meves peces personalitzades tenen una ressenya també de la persona que me la va encarregar. En total, al meu web hi ha publicades ara mateix 384 opinions de clients que pots veure navegant entre les fitxes de les meves joies personalitzades i les meves col·leccions de joieria a la venda online.

Que com a client puguis escriure una ressenya per donar la teva opinió sobre els meus tresors, i sobre el meu servei, és una cosa que vaig voler potenciar des del principi al meu web. Amb el meu germà Isidre, el meu màrqueting manager personal, que és també un tresoràs!, va ser una de les primeres coses que vam intentar potenciar quan vam muntar aquest web, i estic súper contenta perquè la majoria de les ressenyes que em feu els clients i clientes que heu rebut un tresor MeriTomasa són estupendíssimes. A nivell quantitatiu, la mitjana està molt a prop de les 5 estrelles sobre 5. A nivell qualitatiu, molts dels vostres comentaris són un regal encara més gran.

Però... i qui diu que aquestes ressenyes són de veritat? Segur que has llegit que molts webs contracten a empreses perquè els escriguin opinions de clients bones per a ells i dolentes per a la competència. Jo no tinc diners per malgastar-los contractant aquest tipus d'empreses, i sincerament si en tingués segur que trobaria millors coses en què invertir-los, però em sembla molt important poder-te oferir una garantia que les ressenyes sobre La Fàbrica de Tresors de MeriTomasa són de veritat, i per això em vaig donar d'alta a les ressenyes de Google, on has d'estar registrat amb el teu nom i cognoms i el teu compte Gmail per escriure una valoració sobre qualsevol empresa.

La meva sorpresa: tot just 1 any després de crear el meu perfil a Google Business perquè puguis escriure la teva ressenya sobre La Fàbrica de Tresors de MeriTomasa... ja tinc 39 ressenyes, de les quals 38 m'heu valorat amb la nota màxima : 5 estrelles.

38 amb cinc estrelles... i una valoració de 4/5 estrelles. I aquesta valoració de 4/5 és la que més m'agrada, perquè em fa pensar que sempre hi ha alguna cosa per millorar :)

Estic supercontenta amb el que m'heu escrit i valorat les 39 persones que us heu pres l'interès de posar-me una ressenya aquest últim any, però com a mostra, enganxo una captura de l'última, d'Álex, que em va encarregar una anell Atlant, i m'ha regalat aquesta valoració:

opinions meritomasa

Pots veure totes les meves ressenyes, i escriure la teva, buscant "MeriTomasa" al Google i fent clic a ressenyes, o clicant directament a aquest link.

El meu tresor ets tu!

4 Comentaris

  • Avatar
   Alejandro Paniagua
   abr 6, 2021

   Excelente producto, cumple a cabalidad lo prometido, incluyendo la magia

   • Avatar
    MeriTomasa
    abr 7, 2021

    Mli gracias por esa buena vibra, Alejandro :)

  • Avatar
   RODRIGO OLMEDO TAPIA
   abr 20, 2021

   El anillo es maravilloso es todo y mejor de lo que esperaba te felicito y agradezco toda tu dedicación puesta en el anillo, mil gracias

   • Avatar
    MeriTomasa
    abr 20, 2021

    Muchísimas gracias Rodrigo: es un señor reto ver salir el sol cada día en mi taller con el listón de partida de comentarios como el tuyo. Light and joy!

Afegeix un comentari

* Nom:
* Email: (No es publica)
   Web: (URL amb http://)
* Comentari: