Tot anirà bé! #quedatacasa

Tot anirà bé! #quedatacasa

La botiga de MeriTomasa que vaig estrenar aquest desembre de 2019 a Manresa està tancada. I també estan tancades les fires d'artesania i de joves artistassos on us he conegut a moltíssimes de les que ara sou les meves clientes i els meus clients. però el meu taller està obert. I la meva botiga online també. Són temps difícils, però com diu la mare, al mal temps, bona cara :-)

Pots seguir comprant per Internet al meu web totes les meves col·leccions, per exemple els Atlant o les Roses de Sant Jordi, els Esculapis, les Tiretes o les Estelades. I també faig encàrrecs de joyas personalizadas.

Per a més seguretat, faig tots els enviaments amb DHL: ràpids, segurs i porta a porta. Com sempre, a Catalunya i Espanya l'enviament és gratis. Això sí, intento ajuntar tots els enviaments setmanals en una o dues entregues. Si tens pressa per rebre el teu tresor, avísa'm!

No us diré que la situació sigui fàcil, de manera que si compres ara m'ajudes a mantenir la viabilitat de La Fàbrica de Tresors de MeriTomasa, la meva joieria artesanal especialitzada en joies personalitzades i joieria online. Però sóc molt conscient també de la molta sort que tinc i que primer de tot va la salut.

La salut de cadascuna i la salut de les persones que estimem.

Tingues cura de les persones que estimes i de tu també. I deixa't cuidar, que a vegades és el que més ens costa.

Tot anirà bé! #quedatacasa

Afegeix un comentari

* Nom:
* Email: (No es publica)
   Web: (URL amb http://)
* Comentari: