M'ajudes a explicar MeriTomasa a Google? Escriu una ressenya!

M'ajudes a explicar MeriTomasa a Google? Escriu una ressenya!

Des del desembre tinc oberta la meva joieria MeriTomasa a Manresa, i, hurra!, per fi m'he pogut donar d'alta a Google Maps, perquè em trobis i em trobeu la propera vegada que busquis taller de joieria artesanal a prop de Barcelona. Més fàcil que mai, només has de dir-li a Google que et porti a La Fàbrica de Tresors de MeriTomasa :)

Fotos, mapa, horaris, productes... He emplenat tan bé com he sabut el meu perfil. Però em falta una cosa... Tu!

Google valora molt les ressenyes de les clientes i els clients que coneixeu la Fàbrica de Tresors... Me n'escrius una? No trigaràs ni cinc minuts: només has de fer clic aquí i escriure la teva opinió sobre MeriTomasa. No t'oblidis de marcar les estrelletes, entre 1 i 5, per valorar el meu servei!

Per Internet he vist que aquestes ressenyes també es poden comprar. Pagues 100 o 150€ i t'escriuen 10 o 15 opinions de "local guides" i "usuaris reals", totes molt positives per suposat. La Fàbrica de Tresors de MeriTomasa és un negoci molt modest i són coses que prefereixo no permetre'm, però és que a més crec que aporten molt poc valor. Per a què he de demanar 10 o 15 opinions a aquests suposats "local guides" i "usuaris reals" quan puc demanar aquestes mateixes ressenyes als meus clients i les meves clientes de veritat, que són les opinions que no tenen preu?

Si t'animes, clic aquí: https://g.page/meritomasa/review?mp

I un trilió de gràcies!

2 Comentaris

  • Avatar
   Aliuska
   feb 11, 2020

   Durante mi vida he tenido en mis manos joyas caras pero ninguna de tanta calidad y valor como las de Meri. El valor de las cosas va mucho más allá del precio y eso tienen los tesoros que salen de su fábrica artesanal. Tanto Meri como sus joyas son un verdadero tesoro. No tengo palabras para agradecer la calidad, puntualidad y atención a lis detalles en todo momento. Gracias Meri

   • Avatar
    MeriTomasa
    feb 13, 2020

    ...y yo no encuentro las palabras para darte las gracias Aliuska por esos piropazos y por la confianza en mi Fábrica de Tesoros <3 <3 <3 !!!!

Afegeix un comentari

* Nom:
* Email: (No es publica)
   Web: (URL amb http://)
* Comentari: