Antonia Farreres i Meritxell Tomasa, a l'últim vídeo de CEDEM Manresa

Antonia Farreres i Meritxell Tomasa, a l'últim vídeo de CEDEM Manresa

Estem d'estrena! A l'últim vídeo del CEDEM Manresa Emprèn, la incubadora d'emprenedores com ara jo del cor de Catalunya, sortim l'Antònia Farreres i una servidora. El vídeo repassa l'aposta del CEDEM pel programa de mentoring: una empresària amb experiència ajuda durant un any a una altra que està començant a fer camí. Per a mi va ser oli en un llum.

T'ho expliquem la meva mentora, Antonia, d'Amora Coaching, i jo mateixa, com a "CEO de MeriTomasa", que consti que ja m'ho tinc après, a partir del minut 3:

Avís per a emprenedores/s. El mentoring enganxa. Si fas un mentoring, ja no pots parar. Si tires el vídeo una mica cap enrere, al minut 1:26 surt Marc Fernández, que va ser el meu següent mentor, al programa Consolida't del COAMB. I encara més tard vaig fer un altre mentoring amb Markus Förster, a l'acceleradora d'startups de FuturMod. A tots mil i una gràcies, perquè van ser les mans amb les que La Fàbrica de Tresors de MeriTomasa ha fet molt camí aquests tres primers anys, i a Antonia, que va ser la meva primera mentora, a més a més, un petonàs!

Afegeix un comentari

* Nom:
* Email: (No es publica)
   Web: (URL amb http://)
* Comentari: