Anells Atlant artesanals... i per què no els firmes?

Anells Atlant artesanals... i per què no els firmes?

"Compartir el millor d'un mateix és obrir el cor per rebre el millor de tots". Ho diu Santiago Pando en la seva pel·lícula Artesanos, una película de vida. Si encara no l'has vist... tens deures! A mi em la van recomanar en un curs de creixement personal i aprofito l'ocasió per recomenar-te-la també. Dura 1 hora i 22 minuts, i aquesta hora i vint-i-dos minuts són la millor resposta que he trobat quan em pregunteu per què no firmo els meus anells Atlant artesanals per garantir amb el meu nom cadascun dels meus tresors, com aquests 3 Atlants que pots veure a la foto d'aquest post, sobre la taula de joiera del meu taller.

Artesanos és una pel·lícula coral, amb un puntet de filosofia maia i un toc de corrents metafísiques i xamàniques, amb la participació de diverses artesanes i artesans que posen en valor el do de ser les mans de l'univers. "Ser artesà de la vida és acceptar la llum de la creació a les nostres mans" i "Creure és crear", són algunes de les màximes més xules que m'emporto de la pel·lícula, que està dedicada, entre altres, "a la màgia celta del bosc i a la saviesa maia de la selva". La pots veure sencera a Vimeo:

Artesanos Pel·lícula Completa de Artesanos33 a Vimeo.

Entre tots els artesans que surten a la peli, jo em quedo amb Memo Siliceo, artesà major, que ens explica, entre moltes altres perles, aquestes paraules que us transcric entre els minuts 9:15 y 11:15.

Aunque es más valioso y podría ser más placentero ser artista, preferí servir.

Viendo el lugar donde vivimos, el planeta, el entorno... a servir.

La obra artesanal, la obra de arte, es tuya mientras que la estás haciendo, la estás creando, la estás inventando. Pero cuando la acabas, la terminas, ya es del universo. Entonces es un error firmarla. Porque entonces se la quitas al mundo, al universo.

Si estás respirando, si estás tomando el sol, si estás viviendo en este planeta, entonces tú eres parte del planeta.

Si tú haces algo para el planeta, para el universo, es del universo. No puedes decir "ya la terminé, ahora es mía".

Totes les joies que surten de La Fàbrica de Tresors de MeriTomasa van segellades amb el meu logo. És la meva manera de garantir amb el més valuós que tinc, la meva marca, que és el meu nom, que els tresors que compres a MeriTomasa estan realitzats amb els metalls preciosos que indica cada peça (plata de llei, or de 18 quirats...) i que estan dissenyats i modelats al meu taller artesanal. Aquesta regla només té una excepció: els meus anells Atlant són les úniques joies de La Fàbrica de Tresors de MeriTomasa que no signo amb el meu segell. Per què?

  • Per motius tècnics : com pots llegir al meu web, l'anell Atlant és un artefacte calculat al mil·límetre, on les diferents figures i proporcions, des de l'Ona de forma Luxor fins a la Lemniscata interior, s'articulen formant un complex algoritme de geometria sagrada i proporció àuria. No vull alterar aquestes lleis amb el meu punxó, ni que sigui ubicant-lo al racó més discret de l'interior de l'anell, i per això no signo les meves peces.
  • Per humilitat artesana, i perquè vull oferir-te el meu do i oferir-lo a l'univers, com explica Memo Siliceo, "artesano mayor" de la pel·lícula "Artesanos" de Santiago Pando. Sona una mica hippie, però ho sento així. Crear peces de joieria és el meu do com artesana, i aquest do que m'ha estat donat i em permet viure com joiera jo el vull retornar al món amb humilitat i amor pel meu ofici. Signo tots els meus tresors, amb l'excepció dels meus anells Atlant, i aquesta excepció és la meva manera d'agrair i de ser humil, i de retornar a l'univers el molt que m'ha estat regalat com a artesana de metalls preciosos i freses i llimes màgiques.

Si, tanmateix, vols que segelli amb la meva marca teu anell Atlant, avisa'm i li busco un lloc a l'interior de l'anell. Per omissió no van segellats, però si el vols amb segell i m'ho demanes explícitament quan encarreguis el teu anell Atlant, li afegeixo la meva marca.

A la meva Fàbrica de Tresors trobaràs quatre models diferents de l'anell Atlant a la venda online. El disseny és el mateix, l'única diferència són els materials: Atlant de plata, Atlant de tres metalls, Atlant d'or i plata i Atlant d'or.

"A la màgia celta del bosc i a la saviesa maia de la selva". Per comptes de la meva marca, aquesta és la dedicatòria invisible que porten tots els meus anells Atlants artesans ❤

Notícies relacionades

Afegeix un comentari

* Nom:
* Email: (No es publica)
   Web: (URL amb http://)
* Comentari: