MeriTomasa a Vilanova i la Geltrú

MeriTomasa a Vilanova i la Geltrú

T'agradaria fer una ullada i comprar-te un tresor MeriTomasa sense sortir de Vilanova i la Geltrú? Doncs estic d'estrena! Ja pots trobar bona part de les col·leccions TiretesEstelada a la joieria La Lluna de Vilanova, especialitzada en joieria d'autor i de petits artesans, al carrer dels Caputxins 22, 08800 Vilanova i la Geltrú. Ideal si surts un dia a ramblejar pel casc antic de la ciutat.

Estic molt contenta que l'Helena, la propietària de la Lluna, m'hagi fet una comanda per incloure les meves joies a la selecció de joieria d'autor que ven a La Lluna. M'he mirat els comentaris que té al Google i surten perles com ara que "Tenen joies molt maques i modernes. Molt original. Gran tracte de l'Elena. Recomanable 100%". M'afalaga molt formar part d'aquesta aposta per la joieria de proximitat de les mans de persones que s'orienten al client no perquè el màrqueting digui que t'has d'orientar al client, sinó perquè t'ho passes pipa orientant-te al client. Si feu una ullada al seu Instagram, veureu que fa molt bona pinta!

Per cert: l'Helena ha publicat un parell de fotos ben xules de les meves col·leccions. Les hi he manllevat per fer aquest post. Les trobareu aquí i aquí.

...i tu, tens una joieria d'autor o una botiga de moda i t'agradaria incloure els meus tresors al mostrari? Emplena el meu formulari!

Afegeix un comentari

* Nom:
* Email: (No es publica)
   Web: (URL amb http://)
* Comentari: